Uw Residentie bij afwezigheid in goede handen!

Homewatchers gezocht

Oppas & Beheer

Jaren '30 woning 2/1 kap
U kent waarschijnlijk wel dat gevoel van zorg, één of misschien meerdere keren per jaar, om huis en haard te verlaten voor vakantie of om andere redenen. De gevoelens zijn vaak tegenstrijdig; blijdschap, maar ook bezorgdheid over allerlei te regelen zaken. 

De zorg over huisdieren, gazon of de vijver. Maar ook het toezicht & beheer van de woning tijdens uw afwezigheid baart in vele gevallen zorgen.
Afspraken hierover met familie, vrienden of kennissen zijn theoretisch altijd waterdicht. Toch ontstaan er vaak problemen.
  • Geeft het wel een prettig gevoel om steeds een beroep op hen te moeten doen?
  • Wordt u niet beperkt in het maken van de juiste afspraken.
  • Schept dit niet allerlei verplichtingen?
Om aan al die problemen tegemoet te komen kan HomeWatchers.nl huisoppas voor u het alternatief zijn. 

Onze goed geselecteerde en betrouwbare HomeWatchers zijn beschikbaar om die problemen op adequate wijze het hoofd te bieden.
Homewatchers wandelend met hond
De HomeWatchers zullen tijdens uw afwezigheid niet alleen uw huis maar ook uw eigendommen beschermen en de eventuele zorg voor uw huisdieren op zich nemen.

Het werkt zeer preventief als uw huis tijdens uw afwezigheid is bewoond en telefoontjes worden beantwoord.

Wij besteden bijzonder veel aandacht en tijd aan het screenen van onze HomeWatchers. Naast het beantwoorden van een uitgebreide vragenlijst met o.a. vermelding van referenties, worden alle huisoppassers door een medewerker van HomeWatchers.nl huisoppas thuis bezocht.

Bij gebleken geschiktheid tekenen de huisoppassers voor de algemene voorwaarden en de oppasrichtlijnen in de vorm van het basisreglement.