Gastenboek Media Vacature Contact Reserveer

Uw Residentie bij afwezigheid in goede handen!

Homewatchers gezocht

Homewatchers

Homewatcher man met hond
Ons team van uiterst zorgvuldig geselecteerde dynamische en representatieve HomeWatchers bestaat uit 50-plussers die zeer gesteld zijn op huisdieren. 

50-plussers van ‘goede conduite’ met uitstekende referenties. Zij staan dan ook synoniem voor; representatief, betrouwbaar, zorgzaam, proper en discreet.

De HomeWatchers zorgen op locatie voor huisoppas en verzorging huisdieren. 
Doorgaans zal de oppasperiode  variëren van één tot max. drie weken.

Van de HomeWatchers wordt verwacht dat zij de woning als goed huisvader beheren conform de instructies die schriftelijk zijn vastgelegd. 

Aan alle HomeWatchers vragen wij hun motivatie schriftelijk in te dienen. Aan de hand van dit schrijven maken wij een eerste selectie. Vervolgens vragen wij de geselecteerden om een uitgebreid aanvraagformulier in te vullen. Naar aanleiding hiervan vindt een tweede selectie plaats. 
Homewatchers vrouw met hond
Deze kandidaten worden altijd thuis bezocht voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt duidelijk besproken wat zij van HomeWatchers.nl mogen verwachten en wat er van het echtpaar verwacht wordt incl. de algemene voorwaarden en het basisreglement. 

Aan de hand van onze bevindingen kan ter ondertekening het basisreglement HomeWatchers worden toegezonden.
Wanneer wij een ondertekend exemplaar, incl. het gevraagde bewijs van goed gedrag, hebben ontvangen is er sprake van een definitieve inschrijving.

Uit privacy overwegingen, en om het vakantiegevoel van de HomeWatchers te versterken, zullen wij altijd trachten een opdracht buiten de eigen woonomgeving te vinden.

Wij doen er alles aan om te zorgen dat u als HomeWatcher een bijzondere prettige oppasperiode heeft op een bijzondere locatie en kunt genieten van een schitterende omgeving!