Uw Residentie bij afwezigheid in goede handen!

Homewatchers gezocht

Homewatchers

Homewatcher man met hond
Ons team van zorgvuldig geselecteerde representatieve HomeWatchers bestaat uit 50-plussers die erg gesteld zijn op huisdieren en veelal meerdere keren per jaar beschikbaar zijn.

Zij maken, om wat voor reden dan ook, geen deel meer uit van het (fulltime) dagelijkse arbeidsproces en beschikken hierdoor over voldoende vrije tijd.

50-plussers van ‘goede conduite’ met uitstekende referenties. Zij staan dan ook synoniem voor; representatief, betrouwbaar, zorgzaam, proper en discreet.

De HomeWatchers zorgen op locatie voor huisoppas en veelal ook voor één of meerdere huisdieren. 
De periode van huisoppas kan variëren van enkele dagen tot langere tijd. Doorgaans zal het gaan om één tot maximaal drie weken.

Van de HomeWatchers wordt verwacht dat zij de woning als goed huisvader beheren conform de instructies die schriftelijk zijn vastgelegd.

Aan belangstellenden vragen wij het informatieaanvraag-formulier in te vullen welke is te vinden onder de button 'HomeWatchers gezocht' op deze website. 
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 
Homewatcher vrouw met hond
Deze kandidaten worden altijd thuis bezocht voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt duidelijk besproken wat zij van HomeWatchers.nl huisoppas mogen verwachten en wat er van het echtpaar verwacht wordt incl. de algemene voorwaarden en het basisreglement. 

Aan de hand van onze bevindingen kan ter ondertekening het basisreglement HomeWatchers worden toegezonden.
Wanneer wij een ondertekend exemplaar hebben ontvangen is er sprake van een definitieve inschrijving.

Uit privacy overwegingen, en om het vakantiegevoel van de HomeWatchers te versterken, zullen wij altijd trachten een opdracht buiten de eigen woonomgeving te vinden.

Wij doen er alles aan om te zorgen dat u als HomeWatcher een bijzondere prettige oppasperiode heeft op een bijzondere locatie en kunt genieten van een schitterende omgeving!